Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Ghost Rider στον Θρύλο

O Ghost Rider στον Θρύλο
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 - 01:22

Σπουδαία μεταγραφή έκανε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόκτηση του 24χρονου δεξιού εξτρέμ Μπλάι Μάγιαρακ. Ο Ισπανός είχε πει το «ναι» εδώ και αρκετό καιρό και οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν να πέσουν οι υπογραφές για να πάρουν τον πρώην παίκτη της Μλάντοστ και της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι αριστερόχειρας διεθνής και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κροατικής ομάδας, η οποία έφθασε στο Final 4 του Champions League.

Πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, τον οποίο ήθελε και απέκτησε ο Ολυμπιακός και που είχε… κακό προηγούμενο με τους «ερυθρόλευκους», αφού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας 2010-11 είχε φιλοδωρήσει με 4 γκολ την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, μερικά εκ των οποίων κρίσιμα για να φθάσει η Μπαρτσελόνα στη νίκη με 10-8. Στην Ισπανία τον φωνάζουν ghost rider και είναι ένα ιδεατό δεξί εξτρέμ για τον Ολυμπιακό, που έλυσε το επιθετικό πρόβλημά του από αυτήν την πλευρά για την επόμενη περίοδο και πήρε έναν πολίστα ευρωπαϊκού βεληνεκούς, που θα τον βοηθήσει και στις επίσημες εξορμήσεις του στο εξωτερικό. Ο Μάγιαρακ φεύγει την Πέμπτη για το Λονδίνο με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο ένα ενδεικτικό των ικανοτήτων του περίφημου ghost rider, που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Τα 20 κεράκια

Τα 20 κεράκια

Δεληγιάννης, Γιώργος Αφρουδάκης και Χατζηθεοδώρου πετάνε μαζί εδώ και είκοσι χρόνια για την εθνική ομάδα.

Ντένες... μπλέξαμε

Ντένες... μπλέξαμε

Οι Μαυροβούνιοι έβαλαν οριστικά τους Ούγγρους σε διαδικασία επίλυσης υπαρξιακών προβλημάτων.

Ανακοίνωσε Μάγιαρακ

Ανακοίνωσε Μάγιαρακ

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Μπλάι Μάγιαρακ, που στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για τίτλο.

«Θα είμαστε έτοιμοι»

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Γιάννης Φουντούλης είναι ενθουσιασμένος που θα πάει στο Λονδίνο, αλλά δεν νιώθει ότι πρόκειται να κάνει διακοπές εκεί.