Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσοχή και σοβαρότητα»

«Προσοχή και σοβαρότητα»
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013 - 18:25

Τη Μονπελιέ αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 18:30 η ομάδα του Ολυμπιακού. Το ματς διεξάγεται στον Πειραιά για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο πόλο και μιλώντας στο www.olympiacos.org, ο τεχνικός της ομάδας Θοδωρής Βλάχος, τόνισε πως το παιχνίδι θα αντιμετωπιστεί με προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του.

«Μπορεί να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση και ουσιαστικά να μην κινδυνεύουμε να χάσουμε την 3η θέση του ομίλου, όμως, προσεγγίζουμε το παιχνίδι με τη Μονπελιέ με προσοχή και σοβαρότητα. Καταρχήν, μετά από 3 ήττες στη διοργάνωση, θέλουμε να κλείσουμε τη φάση των ομίλων με δύο νίκες, επί της γαλλικής ομάδας και την τελευταία αγωνιστική επί της Κρόιτσλινγκεν. Επίσης, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και να δώσουμε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που είχαμε στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του κόουτς.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου θα διατίθενται πριν από την έναρξη από τη θύρα εισόδου του Κολυμβητηρίου Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Διά το τρία

Διά το τρία

Περιπλέχθηκε το θέμα του αντίπαλου του Ολυμπιακού για τη φάση των «16» του Champions League.

Με τηλεοπτική μετάδοση

Με τηλεοπτική μετάδοση

Από τη συνδρομητική τηλεόραση θα μεταδοθεί το ματς για την Ευρωλίγκα του πόλο κόντρα στη Μονπελιέ.

«Είναι το όνειρό μου»

«Είναι το όνειρό μου»

Η επιθυμία του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι να μπει σε κολυμβητήριο που θα ανήκει αποκλειστικά στον Ολυμπιακό.