Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Κάρτα Φιλάθλου!

Με την Κάρτα Φιλάθλου!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - 23:05

Μια ημέρα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους για τη σεζόν 2013-14 τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να κάνουν το... χρέος τους. Οι πολιστριές μας και ο προπονητής κ. Παυλίδης συμπλήρωσαν τις αιτήσεις και απέκτησαν την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού»! Τα κορίτσια μας έδωσαν το καλό παράδειγμα και ελπίζουν ο κόσμος του Ολυμπιακού να συνεχίσει να ενισχύει τον σύλλογο προκειμένου να φέρουν νέα τρόπαια στο λιμάνι.

Ο τεχνικός της ομάδας Χάρης Παυλίδης μιλώντας για αυτή την κίνηση αλλά και για την σημασία της κάρτας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» τόνισε: «Ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε καιρό και επιτέλους έγινε. Όλα τα κορίτσια απέκτησαν την κάρτα η οποία έχει τεράστια σημασία για τον σύλλογο και για εμάς. Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να μας βοηθάει όπως κάνει τόσα χρόνια προκειμένου να μπορούμε και εμείς κάθε χρόνο να τον κάνουμε υπερήφανο».

Η αρχηγός της ομάδας Φιλλιώ Μανωλιουδάκη από την πλευρά της είπε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ν' αποκτήσουν την κάρτα. Θα πρέπει να ξέρουν πως τα χρήματα έρχονται απευθείας στις ομάδες δηλαδή σ' εμάς και μας βοηθούν πάρα πολύ. Διανύουμε μια εποχή πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς αλλά χάρις στον κόσμο του ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κατακτά τρόπαια και να είναι πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα».

Η διεθνής αθλήτρια μας Ελευθερία Πλευρίτου τόνισε από την μεριά της: «Είναι μια πολύ ωραία κίνηση. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και εμείς που αγωνιζόμαστε με το σκουφάκι του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τον θέλουμε «δίπλα» μας. Είναι μια πολύ καλή ιδέα και με τα χρήματα που συγκεντρώνονται οι ομάδες μας συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικές».

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. υπενθυμίζει στους φιλάθλους, ότι εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ οι φίλαθλοι που θα έχουν την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού».

Η «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» κοστίζει 10? ετησίως και αφορά αποκλειστικά και μόνο, οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της αγωνιστικής μας κυριαρχίας σε όλα τα αθλήματα.

Τα σημεία εγγραφής για την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» είναι τα ακόλουθα:

A. Στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως εξής, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 17:00, Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00

B. Στα Γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Γ. Στους συνδέσμους της Θύρας 7 στην Αττική και στην επαρχία.

Δ. Τις ημέρες διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» και από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες μπορείτε ν' απευθυνθείτε στην γραμματεία του ΟΣΦΠ και στο τηλέφωνο: 210-4190902-3.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στον «Κατρού»

Κόντρα στον «Κατρού»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γλυφάδα για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στην επιστροφή του Γιάννη Κατρουζανάκη στον Πειραιά ως αντίπαλου.

Και τώρα το Έγκερ

Και τώρα το Έγκερ

Έκανε συντηρητική πρεμιέρα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηρακλή, 14-5.

Η ευγνωμοσύνη του Δεληγιάννη

Η ευγνωμοσύνη του Δεληγιάννη

Άλλο ένα ταξίδι στο όνειρο για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που μίλησε στο gavros.gr για το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας του.