Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκέντρωση στο στόχο μας»

«Συγκέντρωση στο στόχο μας»
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - 16:05

Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει αύριο (16:30) στον Πειραιά η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου. Αυτό θα είναι το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και ο στόχος της είναι να το κατακτήσει.

Μιλώντας από εκεί και πέρα, ο Χάρης Παυλίδης τόνισε ότι προτεραιότητα θα είναι η Ευρώπη, αφού ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ.

«Στο φετινό πρωτάθλημα ξεχωρίζει και πάλι ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη και όλες οι άλλες ομάδες ακολουθούν. Ελπίζω να δούμε καλούς αγώνες όλη τη χρονιά. Για εμάς προτεραιότητα τώρα είναι η Ευρώπη αφού το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ. Τώρα όσο αφορά τον Ηρακλή όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ' αυτό θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο στόχο μας και στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει. Εάν γίνει αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Παυλίδη.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στον «Κατρού»

Κόντρα στον «Κατρού»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γλυφάδα για την 4η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, στην επιστροφή του Γιάννη Κατρουζανάκη στον Πειραιά ως αντίπαλου.

Η ευγνωμοσύνη του Δεληγιάννη

Η ευγνωμοσύνη του Δεληγιάννη

Άλλο ένα ταξίδι στο όνειρο για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που μίλησε στο gavros.gr για το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας του.