Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο status για ΣΕΑΥ

Πρώτο status για ΣΕΑΥ
Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014 - 03:20

Η μπόρα πέρασε, με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η σκόνη κατακάθισε, τα πλέι οφ αναμένεται να γίνουν κανονικά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, που επανενεργοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου, εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωσή του. Όπως πρέπει για την εποχή, τη δημοσίευσε στο Facebook. Διότι είναι μέσο διαδικτυακής κοινότητας, το 99% των πολιστών έχουν Facebook (με τελευταία την Αλεξάνδρα Ασημάκη η οποία έκανε προσφάτως, αλλά όχι και τη Χριστίνα Τσουκαλά, η οποία απλώς έχει σβήσει τον λογαριασμό της, αλλά και τον Χρήστο Αφρουδάκη ο οποίος είναι ο πρόεδρος του ΣΕΑΥ˙ πρόεδρε, κάνε Facebook) και όντας συμβεβλημένοι με τη σελίδα του ΣΕΑΥ θα μπορούν να αναλαμβάνουν ανακοινώσεις. Φυσικά, ο ΣΕΑΥ δεν έπρεπε να φθαρεί από την πρώτη κιόλας μέρα του, για αυτό καλά έκανε και δεν ασχολήθηκε με το μη ταξίδι του Αργοστολίου και το unfair του Νηρέα να στείλει την κανονική ομάδα στην

Στα πιο καίρια σημεία της ανακοίνωσης, ο ΣΕΑΥ ζήτησε από τους πολίστες και τις πολίστριες να εγγραφούν στον Σύνδεσμο με το αντίτιμο των 20 ευρώ, το οποίο είναι όσο το εισιτήριο για τις αναμετρήσεις της Ελλάδας με τη Βουλγαρία για τη Β’ Εθνική του παγκόσμιου τένις ας πούμε, ένα εισιτήριο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει αλλά έχει έρθει ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος είναι το νούμερο 15 στον κόσμο αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι τα έχει με τη Μαρία Σαραπόβα (βασικά, ο Ντιμιτρόφ είναι 22 και η Σαραπόβα 26: η Σαραπόβα είναι ακόμα baby και ο Ντιμιτρόφ είναι baby Federer, ή τέλος πάντων έτσι τον λένε).

Μπορεί τα 20 ευρώ να μην είναι λίγα, αλλά όταν στηρίζεις κάτι και θέλεις μεσομακροπρόθεσμα αποτελέσματα τα δίνεις, και πίνεις δύο ποτά λιγότερα στον Χολίδη ένα βράδυ. Ο ΣΕΑΥ- ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο Final 4 του LEN Trophy- απαρτίζεται από ώριμους ανθρώπους, οξύνοες, που ξέρουν τι ζητάνε. Ουδείς εκ του Δ.Σ. έχει το παραγοντιλίκι μέσα του, για αυτό και στην πρώτη ανακοίνωση το Δ.Σ. ζητάει ειλικρινή βοήθεια, για να μπορεί να πορευτεί εξαρχής. Αυτό με το οποίο θέλει να ασχοληθεί είναι η ασφάλεια των αθλητών, κάτι πολύ αληθινό και σημαντικό. Η ασφάλεια των αθλητών είναι εκείνη που τους καλύπτει, εκείνη που δεν τους εκθέτει απέναντι στους προέδρους, όταν φοράνε το πιο πλατύ χαμόγελο και τους υπόσχονται χρήματα στο μιλητό, αλλά μέχρι να κοιμηθούν το έχουν ξεχάσει. Ο Σύνδεσμος χρειάζεται να κάνει μία αρχή, μία ιστοσελίδα με την οποία θα μπορεί να προσελκύσει χορηγούς, να αρχίσει από κάπου και είναι τόσο λογικό να ξεκινήσει εκ των έσω, να ζητάει από τα δικά του παιδιά να βοηθήσουν, να έχει το Δ.Σ. πολλούς που να πρέπει να λογοδοτήσει ώστε να αναγκαστεί να μείνει ενωμένο.

Όσον αφορά στη σελίδα του ΣΕΑΥ στο Facebook, πατάς ΣΕΑΥ και μετά like. Ουάου;

Διαβάστε επίσης

Το δώρο της Φιρέντσε

Το δώρο της Φιρέντσε

Η ιταλική ομάδα τίθεται απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του LEN Trophy, μετά το 15-10 επί της Ούγκρα.

Απόλυτος κυρίαρχος

Απόλυτος κυρίαρχος

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και νίκησε τον ΠΑΟΚ 15-4 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 22η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.

Στον ρυθμό του Βόλπι

Στον ρυθμό του Βόλπι

Το διπλό νόημα από το ρεπορτάζ των Ιταλών περί Final 8 στο Champions League πόλο Ανδρών και Final 6 στο Champions League πόλο Γυναικών.