Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν στην τελική φάση

Πέρασαν στην τελική φάση
Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 - 02:54

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι Μίνι Παίδες του Ολυμπιακού «τσέκαραν» το εισιτήριο της πρόκρισής τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο έχοντας απολογισμό δυο νίκες σε ισάριθμα ματς ς στην Α' φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης με 16-5 του ΝΟ Καλαμακίου την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο το πρωί νίκησαν με το εντυπωσιακό 20-0 την ΣΚ Ροή.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την Α' φάση αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Μάρκου, Δημήτρη Ιατρουδάκης, Δούκας Αγγελούδης, Παναγιώτης Βαζιμάς, Άγγελος Χριστοφοράτος, Σίμος Λαδάς, Δημήτρης Κίτσος, Μανώλης Σφιγγάκης, Γιώργος Σταματίου, Θανάσης Λιβανίου, Γιάννης Μακαντάνης, Κυριάκος Λαμπρόπουλος, Χαρίτων Κιαπίδης, Παναγιώτης Σιαμάς, Χρήστος Κοντός

Διαβάστε επίσης

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»

Ο Παυλίδης, η Μανωλιουδάκη και η Ασημάκη στέλνουν τη θετική τους ενέργεια μέσω του gavros.gr, στην ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.

Να ξεμπερδεύει!

Να ξεμπερδεύει!

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Θρύλου, θέλει να τελειώνει με την ημιτελική φάση κόντρα στη Γλυφάδα και να κοιτάξει τους τελικούς του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr, στις 18:30.

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»

Την υπερομάδα μπάσκετ του Θρύλου έφερε ως παράδειγμα ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας πόλο γυναικών Χάρης Παυλίδης.