Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»

«Νικητές, ό,τι κι αν γίνει»
Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 - 13:57

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Λίγο πριν η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, τρία στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μιλούν στην κάμερα του gavros.gr για το πώς βίωσαν τον συναρπαστικό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και ποιες προσδοκίες έχουν από τον αποψινό τελικό.

Ο προπονητής, Χάρης Παυλίδης, «βλέπει» τους οιωνούς σε σχέση με το Final 4 του Πειραιά, η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, χαρακτηρίζει «νικητές» τους «ερυθρόλευκους», ανεξαρτήτως της έκβασης του τελικού και η φουνταριστή, Αλεξάνδρα Ασημάκη, μιλά για την ανατριχίλα και τα δάκρυα συγκίνησης από τα κατορθώματα της ομάδας μπάσκετ, που έχει γεμίσει υπερηφάνεια όλους τους υγιείς φιλάθλους.

Ολοι τους στέλνουν τη θετική τους ενέργεια στη Μαδρίτη, με την ελπίδα να «ζευγαρώσουν» οι φετινές ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Να ξεμπερδεύει!

Να ξεμπερδεύει!

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Θρύλου, θέλει να τελειώνει με την ημιτελική φάση κόντρα στη Γλυφάδα και να κοιτάξει τους τελικούς του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr, στις 18:30.

Υπέταξαν τη Βουλιαγμένη!

Υπέταξαν τη Βουλιαγμένη!

Με τον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσαν οι Μίνι Κορασίδες του Ολυμπιακού την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 8-4 της Βουλιαγμένης.