Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»

«Μας εμπνέει η ομάδα μπάσκετ!»
Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 - 22:31

Την εκπληκτική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρη την Ευρώπη τη τελευταία τετραετία με τις απίστευτες επιτυχίες τους έφερε ως παράδειγμα ο Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε πανάξια την Ευρωλίγκα απέναντι στη Σαμπαντέλ, μετά το τέλος της επιβλητικής νίκης επί της Γλυφάδας με 12-2 δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σπουδαία πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στον τελικό της Ευρωλίγκας:

«Από την αρχή ήμασταν εκτός ρυθμού και χωρίς συγκέντρωση και χωρίς όρεξη. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να γίνουν πολλά λάθη. Ελπίζω να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί μετά θα είναι αργά».

Πριν τον ημιτελικό με την Κίνεφ είχατε ζητήσει να έρθει ο Πρίντεζης στο Παπαστράτειο για να μεταφέρει λίγη από την αύρα του, ενόψει του αυριανού τελικού στο μπάσκετ, σκέφτεστε να στείλετε και εσείς μια από τις πολίστριες σας στη Μαδρίτη;

«Νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη ο Πρίντεζης τη δική μας τη βοήθεια. Η ομάδα του μπάσκετ αποτελεί έμπνευση και για εμάς και για οποιαδήποτε ομάδα προσπαθεί. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός αλλά ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει ο ένας για τον άλλο που παίζουν για τον προπονητή τους. Δεν το κάνουν πολλές ομάδες και για αυτό αποτελεί έμπνευση αυτή η ομάδα ανεξάρτητα από το αν κερδίσει η χάσει το Ευρωπαϊκό νομίζω ότι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός να γίνει ομάδα όλης της Ελλάδας εκτός κάποιων εξαιρέσεων, όλοι οι υγιείς φίλαθλοι που παρακολουθούν μπάσκετ και τους αρέσει ο αθλητισμός χθες το βράδυ ένιωσαν υπερήφανοι για αυτή την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Πήρε... μπροστά ο Θρύλος

Πήρε... μπροστά ο Θρύλος

Οι «ερυθρόλευκες», στην πρώτη τους αγωνιστική υποχρέωση μετά την Ευρωλίγκα είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά με «όπλο» την άμυνα νίκησαν εύκολα, τελικά, 12-2 τον ΑΝΟΓ. Το δεύτερο μεταξύ τους ματς τη Δευτέρα (18:30) στη Γλυφάδα

Εκκίνηση στα πλέι οφ

Εκκίνηση στα πλέι οφ

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών ξεκινούν το Σάββατο 16/05 (στις 16:00), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο.