Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορέστε του πάλι τα μπρατσάκια

Φορέστε του πάλι τα μπρατσάκια
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 - 17:39

Έτοιμος να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών είναι ο Θρύλος, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ (Live από το gavros.gr/NS3, στις 19:00), στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Ξεκάθαρος στόχος η νίκη για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που θέλουν να συνδυάσουν το θετικό αποτέλεσμα με μια μεγάλη νίκη, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πλάκα νικώντας με 16-2.

Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν για τον τεχνικό της ομάδας, Θόδωρο Βλάχο, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του.

Προφανώς και αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός, θα τελειώσει τη σειρά των τελικών με 3-0 συνολικό σκορ και θα δείξει πως δεν έχει αντίπαλο για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε επίσης

«Έξτρα φουνταριστός του Ολυμπιακού, ο κόσμος του!»

«Έξτρα φουνταριστός του Ολυμπιακού, ο κόσμος του!»

Πέμπτος και τελευταίος τελικός στο πρωτάθλημα Γυναικών το Σάββατο στο Παπαστράτειο (18:30). Κι όπως αναφέρει η Θύρα 7 Πειραιά, αυτή τη φορά η Βουλιαγμένη θα προσκυνήσει τη Θύρα 7. Γι’ αυτό, όπως τονίζουν, «πρέπει όλοι να είμαστε εκεί»

«Θα το πάρουμε στον Πειραιά»

«Θα το πάρουμε στον Πειραιά»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Παπαστράτειο και εξέφρασε την απορία του για κάποιες φάσεις...

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»

Το σύνθημα για νίκη-τίτλου στον πέμπτο καθοριστικό τελικό με τη Βουλιαγμένη έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μιλώντας στο gavros.gr...

Τον «βουλιάζει»!

Τον «βουλιάζει»!

Έτοιμος για νέο σόου ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ (Live από το gavros.gr, 19:00, NS3).