Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»

«Και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 - 12:07

ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Το έναυσμα για ανασύνταξη που θα οδηγήσει την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος έδωσε ο Χάρης Πυαλίδης,.

Ο τεχνικός των πρωταθλητριών Ευρώπης μιλώντας στην κάμερα του gavros.gr ήταν κατατοπιστικός και ξεκάθαρος ενόψει του πέμπτου και καθοριστικού τελικού, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»

«Κατά μεγάλο ποσοστό αυτή η ήττα οφείλεται στην κούραση, Είχαμε φορμαριστεί για το Κύπελλο Ευρώπης, Μετά είχαμε ρεπό μία εβδομάδα, ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε Κάποια στιγμή τα παρατήσαμε, αφήσαμε το παιχνίδι. Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, που γίνεται στην έδρα μας. Ο καλύτερος ας κερδίσει» ήταν οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες του προπονητή του Θρύλου

Δείτε τι δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης στην κάμερα του gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

«Έξτρα φουνταριστός του Ολυμπιακού, ο κόσμος του!»

«Έξτρα φουνταριστός του Ολυμπιακού, ο κόσμος του!»

Πέμπτος και τελευταίος τελικός στο πρωτάθλημα Γυναικών το Σάββατο στο Παπαστράτειο (18:30). Κι όπως αναφέρει η Θύρα 7 Πειραιά, αυτή τη φορά η Βουλιαγμένη θα προσκυνήσει τη Θύρα 7. Γι’ αυτό, όπως τονίζουν, «πρέπει όλοι να είμαστε εκεί»

Τον «βουλιάζει»!

Τον «βουλιάζει»!

Έτοιμος για νέο σόου ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ (Live από το gavros.gr, 19:00, NS3).

Δίπλα στα κορίτσια στο Παπαστράτειο!

Δίπλα στα κορίτσια στο Παπαστράτειο!

Ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να δώσει δυναμικό «παρών» στον πέμπτο τελικό της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού το Σάββατο, κόντρα στη Βουλιαγμένη...