Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορκισμένες για τον τίτλο!

Ορκισμένες για τον τίτλο!
Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 - 03:02

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται τη Βουλιαγμένη στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό, με φόντο την κατάκτηση του δεύτερoυ συνεχόμενου πρωταθλήματος (Live από το gavros.gr, 18:30, NS3).

Tα ψέματα τελείωσαν και πλέον οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Χάρη Παυλίδη είναι ορκισμένες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Με τη θερμή συμπαράσταση των ΓΑΥΡΩΝ, που αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του «Πέτρος Καπγέρωφ» και να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα όπως μόνο αυτοί ξέρουν, οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να αποδείξουν τη σαφή ανωτερότητά τους απέναντι στην ομάδα των νοτίων προαστίων και με «όπλο» την ποιότητά τους και τη πληθώρα λύσεων που διαθέτουν έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο.

Οι δυο διαδοχικές ήττες από την Βουλιαγμένη με τις οποίες, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 2-2, ανήκουν στο παρελθόν και τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την ανωτερότητά τους .

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, είναι να επιβάλλει από το ξεκίνημα τον φρενήρη τους ρυθμό. Με μυαλωμένο παιχνίδι, σκυλίσια άμυνα, αλλά και με «οδηγό» το ιερό πάθος που επέδειξαν στον πρόσφατο τελικό του Champions League κόντρα στη Σαμπαντέλ στην ίδια πισίνα, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανένα. Τα υπόλοιπα στην πισίνα!

Διαβάστε επίσης

Όλοι στο Παπαστράτειο!

Όλοι στο Παπαστράτειο!

Σήμερα τα κορίτσια στο πόλο τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο πύρινος κόσμος θα είναι εκεί!

Έτσι σας πόνεσε παραπάνω πελάτες!

Έτσι σας πόνεσε παραπάνω πελάτες!

Μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά νίκη 8-7 απέναντι στον ΠΑΟ, στο Ιλίσιο. Η διαιτησία ανέχθηκε το σκληρό ματς των γηπεδούχων. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ντόσκα. Την Τρίτη (20:30) στον Πειραιά έρχεται η κούπα

«Θα το πάρουμε στον Πειραιά»

«Θα το πάρουμε στον Πειραιά»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Παπαστράτειο και εξέφρασε την απορία του για κάποιες φάσεις...