Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή επί της Βέρντερ (vid)

Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή επί της Βέρντερ (vid)
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 - 08:56

Σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League

Πιο συγκεκριμένα, στις 3 Οκτωβρίου του 2007, οι «ερυθρόλευκοι» του Τάκη Λεμονή -τότε προπονητής- κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32ο λεπτό.

Το γκολ για τους Γερμανούς είχε πετύχει ο Ούγκο Αλμέιδα έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο νυν παίκτης της ΑΕΚ πανηγύριζε αλλά δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε. Τριάρα όπως και χθες.

Οι Πειραιώτες στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης έφεραν το ματς στα ίσα έπειτα από σουτ του Κοβάσεβιτς, απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και κοντινό πλασέ του Ιεροκλή Στολτίδη.

Το πιο όμορφο γκολ το αγώνα όμως το πέτυχε ο Χρήστος Πατσατζόγλου στο 82’, με μακρινό σουτ κάνοντας την ολική ανατροπή και τρελαίνοντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ στην εξέδρα.

Το τελικό σκορ δεν είχε κλείσει όμως καθώς έπρεπε να σκοράρει και ο… φονιάς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και το έκανε με υπέροχο πλασέ έπειτα από σουτ του Ραούλ Μπράβο και αδρανή επέμβαση του Φάντερ.

Διαβάστε επίσης

Περίπατο στην Τούμπα (vid)

Περίπατο στην Τούμπα (vid)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟK με 2-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδος, με τον πανηγυρισμό του Ιντέγε να μένει αξέχαστος.