Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίμπαλο στον Πανιώνιο (vid)

Τρίμπαλο στον Πανιώνιο (vid)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - 08:49

Σαν σήμερα, 23 Οκτωβρίου το 2011, Ολυμπιακός και Πανιώνιος διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες, που και τότε είχαν σπουδαία ομάδα, δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0 εκτός έδρας και να στείλουν μηνύματα στους αντιπάλους τους.

Ο Θρύλος άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Τζιμπούρ, ο Μιραλάς στο 43' έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον Τζιμπούρ στο 68'.

Πολύ καλή μπάλα από τον Θρύλο, που εκείνη τη σεζόν είχε φτάσει μακριά σε πολλούς τομείς.

Διαβάστε επίσης

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Μονπελιέ.

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)

Σαν σήμερα, το 2000, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βαλένθια με 1-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόρτζεβιτς.

«Πάτησε» τους Γερμανούς! (vid)

«Πάτησε» τους Γερμανούς! (vid)

Σαν σήμερα το 2011, ο Ολυμπιακός συνέτριψε αγωνιστικά με 3-1 την Ντόρτμουντ και την έκανε να σκεφτεί πάρα πολλά αναφορικά με τους Έλληνες.

Έδειξε χαρακτήρα! (vid)

Έδειξε χαρακτήρα! (vid)

Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εργοτέλη με 3-2 στην Κρήτη και ενώ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.