Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 - 08:46

Σήμερα συμπληρώνονται 16 χρόνια από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Ήταν 25 Οκτωβρίου του 2000, όταν οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τις «νυχτερίδες» και ήθελαν τη νίκη που θα τους έδινε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος πίεζε χωρίς ωστόσο να είχε χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 65’ όμως και χάρη στην οξυδέρκεια του Στέλιου Γιαννακόπουλου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και οι ΓΑΥΡΟΙ το πανηγύρισαν έξαλλα στην εξέδρα, όπως και οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο λεπτό, κάτι που τον έκανε να… ξεσπάσει στους Κρητικούς, τους οποίους κέρδισε με 5-1.

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Πανηλειακού και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 και ας έπαιζε με 10 παίκτες.

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Μονπελιέ.