Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)

Τον… πείσμωσε και το «πλήρωσε» (vid)
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 - 08:52

Στις 27 Οκτωβρίου του 2013, δηλαδή πριν από 3 χρόνια ακριβώς, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους «ερυθρόλευκους» αφού μόλις στα 12 δευτερόλεπτα βρέθηκαν πίσω στο σκορ από σουτ του Λαμπρόπουλου.

Αυτό το γκολ όμως αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι… πείσμωσαν και «ξέσπασαν» πάνω στους Κρητικούς, τους οποίους κέρδισαν τελικά με το ευρύ 5-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μήτρογλου έφερε το ματς στα ίσα μόλις στο 4’ με κεφαλιά, όμως ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά το σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 44’ από τον Σήφη Δασκαλάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός ότι δεν έκανε πριν τη λήξη του ημίχρονου, το έκανε στο 52’ και πάλι με κεφαλιά.

Στο 57’ ο Χασέ Χολέμπας πραγματοποίησε το 3-1 με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ.

Στο 75’ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Μπούρμπου, κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα, με τον Μανιάτη στο 85’ από υπέροχη ασίστ του Κάμπελ και στο 86’ με σουτ του Γιαταμπαρέ.

Διαβάστε επίσης

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

«Παρέλαση» στον Πύργο (vid)

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Πανηλειακού και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 και ας έπαιζε με 10 παίκτες.

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)

Την… σκότωσε από την άσπρη βούλα (vid)

Σαν σήμερα, το 2000, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βαλένθια με 1-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόρτζεβιτς.

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Με-Γάλλος Θρύλος (vid)

Σαν σήμερα το 2012, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Μονπελιέ.