Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβλητική νίκη του Θρύλου (vid)

Επιβλητική νίκη του Θρύλου (vid)
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 - 08:55

Σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-0, με εμφάνιση και… άνεση.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Ίλια Ίβιτς στο 11’, όμως οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, παρά την πίεση που ασκούσαν στους αντιπάλους τους.

Στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ίβιτς ατύχησε να σκοράρει από τα 11 βήματα, καθώς τον νίκησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Το 2-0 «έγραψε» Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 64’, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Μετά ήταν η σειρά του Έλληνας επιθετικού, ο οποίος έκανε το 3-0 για τον Θρύλο στο 68’, ενώ το τελικό 4-0 ήρθε από τον Ίβιτς ένα λεπτό αργότερα, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ματς, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι προ κενής εστίας.

Διαβάστε επίσης

Η Κούλα… γεύτηκε και την 5άρα (vid)

Η Κούλα… γεύτηκε και την 5άρα (vid)

Σαν σήμερα, το 1972, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 5-1, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τότε είχαν ξεκινήσει οι 3άρες, οι 4άρες, οι 5άρες και οι 6άρες.

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Σαν σήμερα το 2008 ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Ευρώπη και συνέτριψε με 5-1 την ομάδα της Μπενφίκα.

«Γονάτισε» και την Ντεπορτίβο (vid)

«Γονάτισε» και την Ντεπορτίβο (vid)

Σαν σήμερα, το 2004, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισπανικής ομάδας με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.