Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Κούλα… γεύτηκε και την 5άρα (vid)

Η Κούλα… γεύτηκε και την 5άρα (vid)
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 - 08:55

Σαν σήμερα, το 1972, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν απέναντι στην ΑΕΚ, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «κιτρινόμαυρος», καθώς δεν σταματούσε να της βάζει γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-1, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του αγώνα, καθώς στο πρώτο το σκορ ήταν μόλις στο 1-0 υπέρ τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες πήραν μία ευρεία νίκη επί της Κούλας, με τον Τριαντάφυλλο στο 35’ να ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Σε διάστημα 7 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα από το 48’ έως το 55’ οι Πειραιώτες πέτυχαν 3 τέρματα, με τους Αργυρούδη, Δεληκάρη και Γιούτσο.

Στο 58’ ο Νικολαΐδης μείωσε σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Συνετόπουλος στο 60ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θρύλος εκείνη τη σεζόν κέρδισε όλα τα ντέρμπι που έδωσε.

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Σαν σήμερα το 2008 ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Ευρώπη και συνέτριψε με 5-1 την ομάδα της Μπενφίκα.

«Γονάτισε» και την Ντεπορτίβο (vid)

«Γονάτισε» και την Ντεπορτίβο (vid)

Σαν σήμερα, το 2004, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισπανικής ομάδας με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.