Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φάπα» στον πελάτη, Θρυλέ ολέ ολέ… (vid)

«Φάπα» στον πελάτη, Θρυλέ ολέ ολέ… (vid)
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016 - 17:02

Σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ που είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, με τους «ερυθρόλευκους» να νικάνε τους «πράσινους» με 3-1.

Το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 4’ ο Ίλια Ίβιτς, μέσα από την μικρή περιοχή με το… στήθος.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο το ρυθμό τους, ώστε να βρουν την ισοφάριση και έφτασαν πολύ κοντά, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδωσε πέναλτι υπέρ τους.

Ο Γεωργιάδης, ο οποίος είχε αναλάβει την εκτέλεση (ήταν και αυτός που το κέρδισε) δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Κυριάκος Τοχούρογλου έπεσε στη σωστή πλευρά και αποσόβησε την ισοφάριση για την ομάδα του.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να παίξουν με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟ έπαιζαν πολύ σκληρά και δέχτηκαν 3 αποβολές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Μπάγεβιτς να κάνει το 2-0 με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 71’.

Ο Βαζέχα μείωσε στο 79’, με ένα τυχερό γκολ, αφού η μπάλα κόντραρε και… κρέμασε τον Τοχούρογλου.

Ο Ολυμπιακός όμως αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με υπέροχο σουτ του Ίβιτς μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Ακόμη μία «φάπα» στον γνωστό… πελάτη.

Διαβάστε επίσης

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Σαν σήμερα, το 2007, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο, κερδίζοντας με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Τρία ο Τζιοβάνι, πέντε στην Καλαμάτα (vid)

Τρία ο Τζιοβάνι, πέντε στην Καλαμάτα (vid)

Σαν σήμερα το 2000, η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-2 της Καλαμάτας σε αγώνα για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Βραζιλιάνο άσο να σημειώνει τρία γκολ.