Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χορταστικός» ο Θρύλος και εκτός έδρας! (vid)

«Χορταστικός» ο Θρύλος και εκτός έδρας! (vid)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 - 08:56

Σήμερα συμπληρώνονται 2 χρόνια από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, για την 12η αγωνιστική της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό και χορταστικό ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 19’ οι πρωταθλητές Ελλάδας άνοιξαν το σκορ με τον Φουστέρ, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μπενίτεζ από τα αριστερά που πάσαρε στον Ισπανό και εκείνος σκόραρε προ κενής εστίας.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με 1-0, αλλά στο 49’ ο Μπενίτεζ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 58’ ήταν η σειρά ενός αμυντικού, του Ομάρ Ελαμπντελαουί, να σκοράρει και το πραγματοποίησε με όμορφο σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και ενώ πρώτα είχε κάνει εξαιρετική ασίστ ο Φορτούνης.

Στο 85’ φάνηκε για ακόμη μία φορά η ποιότητα του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος με μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια «έγραψε» το τελικό 4-0.

Διαβάστε επίσης

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Με εμφάνιση και άνεση! (vid)

Σαν σήμερα, το 2007, ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο, κερδίζοντας με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Ολοκληρωτική... πεντάρα (vid)

Σαν σήμερα το 2008 ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στην Ευρώπη και συνέτριψε με 5-1 την ομάδα της Μπενφίκα.