Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες απέναντι σε μεγαθήρια (vids)

Δύο νίκες απέναντι σε μεγαθήρια (vids)
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 - 12:07

Δύο πολύ μεγάλες νίκες έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός σαν σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανήμερα του Αγίου Νικολάου, δηλαδή στις 6 Δεκεμβρίου, έχουν πάρει δύο σπουδαίες νίκες, απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.

Και οι δύο αγώνες ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και διεξήχθησαν το 2005 και το 2011 απέναντι σε Ρεάλ και Άρσεναλ αντίστοιχα στον Ναό.

Στο παιχνίδι με την «βασίλισσα» οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ράμος στο 7’, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, με γκολ των Μπουλούτ στο 50 ‘ και Ριβάλντο στο 87’.

Απέναντι στους «κανονιέρηδες» ο Θρύλος προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Τζεμπούρ στο 16’ και Φουστέρ στο 38’, με τον Μπεναγιούν να μειώνει στο 56’, αλλά τον Μοδέστο να «κλειδώνει» το παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» στο 88’.

Διαβάστε επίσης

Δύο ευρωπαϊκές νίκες, δύο προκρίσεις!

Δύο ευρωπαϊκές νίκες, δύο προκρίσεις!

Σαν σήμερα, το 2009 και το 2014, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα σε Άρσεναλ και Μάλμε, καταφέρνοντας να πάρει ισάριθμες νίκες και προκρίσεις.