Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της έδειξε τι σημαίνει Ολυμπιακός (vid)

Της έδειξε τι σημαίνει Ολυμπιακός (vid)
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 - 08:51

Σαν σήμερα το 2000, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Ολυμπιακός στάδιο της Αθήνας για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας. Αν και ο αγώνας δεν άρχισε καλά για τους πρωταθλητές, καθώς έχασαν πέναλτι, ενώ ο Νικολαΐδης έκανε το 0-1 στο 10', στη συνέχεια οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι.

Με την ποιότητά τους μπόρεσαν να κερδίσουν με 4-1, σε μια σεζόν που, όπου και να πέτυχαν την ΑΕΚ, την έκαναν ελβετικό τυρί. Ο Τζιοβάνι στο 19', ισοφάρισε σε 1-1, ο Νινιάδης στο 52' με ωραίο γκολ έκανε το 2-1, ο Άλβες στο 63' το 3-1, με τον Τζόλε στο 77' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ (4-1) και να... χωρίζει τις ομάδες όσο μπορούσε βάση ποιότητας.

Καθώς δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης

Από τις μεγαλύτερες βραδιές (vid)

Από τις μεγαλύτερες βραδιές (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς το έβαλε και ο Ρομπέρτο έσωνε. Μεγάλο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που κέρδισε με 1-0 την Μπενφίκα και μετά πέρασε στους «16» του Champions League.

Τρία απ' το ημίχρονο, άσο τελικό (vid)

Τρία απ' το ημίχρονο, άσο τελικό (vid)

Σαν σήμερα, πέρυσι, ο Ολυμπιακός έριξε τρία στον Παναθηναϊκό της εξυγίανσης, που πήρε σειρά μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που είχαν χάσει κι αυτοί στον Ναό.

Με γκολάρα του Σούρερ (vid)

Με γκολάρα του Σούρερ (vid)

Σαν σήμερα το 2004, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Μονακό με γκολ του Αργεντινού και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.