Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μάγκες φοράνε μόνο ερυθρόλευκα! (vid)

Οι μάγκες φοράνε μόνο ερυθρόλευκα! (vid)
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 13:36

Σαν σήμερα το 2016, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάλι καλά, τότε διέκοψαν τον αγώνα με τα καραγκιοζιλίκια τους στο τέλος. Φέτος ούτε καν άρχισε ο αγώνας με τους... μάγκες.

Μάγκας τότε, όπως πάντα, ήταν ένας και αυτός φορούσε «ερυθρόλευκα». Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, όπως κάνει κλασικά μια ομάδα που νομίζει ότι θα κοντράρει τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ και μπόρεσε να προηγηθεί με τον Μακ στο 9'.

Όλοι στον ΠΑΟΚ πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε κερδηθεί, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν πώς έπρεπε να αντιδράσουν. Ισοφάρισαν στο χαλαρό στο 27' με τον Καμπιάσο, που ούτε στα όνειρά τους δεν πίστεψαν ποτέ πως θα τον μαρκάρουν κάποτε και το πάρτι ολοκληρώθηκε στο 57' με το γκολ του Φουστέρ, την γκολάρα του Φουστέρ, με τον Τζαβέλλα να πηγαίνει να μαρκάρει και να χτυπάει τον αστράγαλο του Ισπανού.

Πάλι καλά που ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα με τα 27 Κύπελλα Ελλάδας πέρασε στον τελικό, αφού οι... μάγκες δεν κατέβηκαν στη ρεβάνς και έμειναν με τα τέσσερά τους.

Τέσσερα Κύπελλα είχε ο Ολυμπιακό το 1953...

Και φυσικά το ματς διεκόπη στο τέλος με τον Μακ να κάνει τα δικά τους και τους άλλους να μπαίνουν στο γήπεδο... Κλασική Τούμπα.

Και εκεί που διαμαρτύρεται ο Μακ, έχει κάνει χέρι...

Διαβάστε επίσης

Τότε γράφτηκε ιστορία (vid)

Τότε γράφτηκε ιστορία (vid)

Σαν σήμερα το 1974, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-0 του Φωστήρα στον Ναό και σημείωσε την ευρύτερη νίκη ελληνικής ομάδας σε όλη την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μονότερμα και νίκη (vid)

Μονότερμα και νίκη (vid)

Σαν σήμερα το 2001, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, αν και το πιο δίκαιο σκορ θα μπορούσε να είναι της τάξης του 4-0.

Με γκολάρα Μήτρογλου... 2-0 (vid)

Με γκολάρα Μήτρογλου... 2-0 (vid)

Σαν σήμερα το 2010, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στον Ναό, με το δεύτερο γκολ να είναι εξαίσιο και κοντά από το κέντρο.