Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν σήμερα: Κλοπή στη Λεωφόρο, όπως και φέτος! (video)

Σαν σήμερα: Κλοπή στη Λεωφόρο, όπως και φέτος! (video)
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 09:17

Τι να κάνουμε που… πρέπει να τα θυμόμαστε. Πρέπει, για να μην ξεχνάμε τι έχουν κάνει οι απέναντι, εις βάρος του Ολυμπιακού. Τι αίσχη έχουν κάνει και πως τον έχουν αδικήσει… Μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε, σαν σήμερα το 2004, στο ισόπαλο (2-2) ΠΑΟ-Ολυμπιακός, στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου. Όμως, του το στέρησε ο Δούρος...

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, με γκολ του Μπασινά, όμως κατάφερε να αντιστρέει την κατάσταση και να πάρει προβάδισμα στο σκορ! Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 44’ με τον Στολτιδη, ενώ στο 54’ ο Τζόρτζεβιτς έκανε το 1-2, οδηγώντας τον Θρύλο στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος... Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, καθώς ο Δούρος έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τζιοβάνι στο 65’, σε μία φάση στην οποία είχε προηγηθεί γροθιά από τον Κυριάκο στον Βραζιλιάνο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Δούρος... έκλεισε τα μάτια και δεν απέβαλλε τον Κυριάκο, χαρίζοντας έτσι τον τίτλο στους «πράσινους», οι οποίοι με παίκτη παραπάνω, ισοφάρισαν σε 2-2 στο 82’ με τον Γκούμα και πήραν το «Χ», το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του «Δούρειου» πρωταθλήματος!

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης