Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρτι» Θρύλου με ΑΕΚ και κούπα! (video)

«Πάρτι» Θρύλου με ΑΕΚ και κούπα! (video)
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 - 09:34

Το 22ο Κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα (10/5) το 2006, με «γλέντι» στην ΑΕΚ (3-0).

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 22ο Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας παράλληλα και το 12ο του νταμπλ! Στον τελικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο. Αντίπαλος η ΑΕΚ, με το αποτέλεσμα το... γνωστό. Τρία γκολ από τους «ερυθρόλευκους», 3-0 και πανηγυρική κατάκτηση του τροπαίου!

Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στα πρώτα 60 λεπτά. Η μπάλα δεν έμπαινε. Αλλά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας στην αναμέτρηση στην Κρήτη, ήρθε το 1-0 και μετά... άντε γεια!

Ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ στο 61’ για να έρθει το αυτογκόλ από τον Ίβιτς στο 70', αν και πολλοί «χρεώνουν» το γκολ στον Τζόρτζεβιτς! Μικρή σημασία είχε...

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν το τρίτο τέρμα από τον Καστίγιο στο φινάλε που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε κατακτήσει ήδη και το πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0! (videos)

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0! (videos)

Σαν σήμερα το ΕΠΟΣ της Ριζούπολης! Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, η νίκη (3-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ουσιαστικά έδωσε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα..