Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα αθλητές και μετά Πρωταθλητές (pics)

Πρώτα αθλητές και μετά Πρωταθλητές (pics)
Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 - 01:56

Μία σπουδαία διοργάνωση ξεκίνησε σήμερα. Σε ένα (σχεδόν) κατάμεστο Παπαστράτειο, άρχισε η Κολυμβητική ημερίδα «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές» που διοργανώνει ο Ολυμπιακός.

Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., με επικεφαλής την Ειδική Γραμματέα και Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος της διοίκησης και έφορος του κολυμβητικού τμήματος, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Νίκος Γέμελος. Την έναρξη της εκδήλωσης προλόγισε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα σε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που μετέχουν στη 2η ημερίδα κολύμβησης «Πρώτα αθλητές και μετά Πρωταθλητές».

Ο Ο.Σ.Φ.Π. έχει την πολύ μεγάλη χαρά να διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά κολυμβητικούς αγώνες, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου.

Σκοπός της σημαντικής αυτής διοργάνωσης είναι η εμπέδωση του ευ αγωνίζεσθε και της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα στα σωματεία και στους αθλητές. Πιστεύουμε ότι μέσα από τον ευγενή συναγωνισμό η προσπάθεια όλων μας θα στεφθεί με επιτυχία.

Στόχος μας, να περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους αθλητές και τους γονείς αυτών, ότι ΠΡΩΤΑ είναι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και ΈΠΑΙΤΕ ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Ο αθλητισμός είναι αυτός που θα πρέπει να μας ακολουθεί ολόκληρη τη ζωή μας και να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες αθλητές και κηρύσσω την έναρξη των κολυμβητικών αγώνων διοργάνωσης του συνδέσμου μας με την επωνυμία “Πρώτα αθλητές και μετά Πρωταθλητές».

Διαβάστε επίσης

«Χρυσός» ο Αγγελόπουλος!

«Χρυσός» ο Αγγελόπουλος!

Διαπρέπει στην Διεθνή Ρεγκάτα Πάολο Νταλ Όλιο που διεξάγεται στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας, ο αθλητής του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού.

Aνεβαίνουν επίπεδο!

Aνεβαίνουν επίπεδο!

Πέρασαν τον... έλεγχο προόδου οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Κικ Μπόξινγκ του Ολυμπιακού!

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

H αθλήτρια του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού, Μαρία Χριστοφοράκη, δήλωσε πανέτοιμη για τους αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουα.