Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία! (pics)

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία! (pics)
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 - 17:50

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι διακρίσεις για τους αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας συνεχίστηκαν και στα «Τερζάκεια» που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο. Το 19ο τουρνουά της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, ήταν το 13ο και τελευταίο της περιόδου για να πέσει πια όλο το ενδιαφέρον στον τελικό των αγώνων (16-17 Απριλίου στην Κοζάνη).

Ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός. Στους νέους ο Γιώργος Σταματούρος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (κερδίζοντας για 6η φορά την πρωτιά φέτος), αφού νίκησε στον τελικό με 3-1 σετ (11-8, 11-13, 11-9, 11-6) τον Δημήτρη Κορδούτη. Στην ίδια κατηγορία ο Ξάνθος Παναγόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Χρυσό μετάλλιο και για τον Σωκράτη Γιαννούτσο στην κατηγορία των Παμπαίδων ενώ εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Αλκιβιάδης Σταματούρος και ο Βαγγέλης Μαλλιαρός που τερμάτισαν στην 5η θέση στους Παίδες και στους Παμπαίδες αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία διοργάνωση

Σπουδαία διοργάνωση

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η κολυμβητική ημερίδα «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός...