Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγιαύλας και Χατζηγεωργίου «έλαμψαν» στη Θεσσαλονίκη

Παγιαύλας και Χατζηγεωργίου «έλαμψαν» στη Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 - 00:42

Οι Ισίδωρος Παγιαύλας και Γεωργία Χατζηγεωργίου αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2016 που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο «Ποσειδώνιο» στη Θεσσαλονίκη και απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Γεωργία Χατζηγεωργίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα 50μ.-100μ.-200μ. ελεύθερο και στα 200μ. μικτή ατομική. Η αθλήτρια του Θρύλου, που μάλιστα σημείωσε Πανελλήνια ρεκόρ σε κάθε αγώνισμα, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους και την άρτια διοργάνωση των αγώνων. Ο θεσμός των Masters ενισχύεται και δυναμώνει, χτίζοντας γερά θεμέλια για να καθιερωθεί και να εδραιωθεί στον ελληνικό κολυμβητικό χώρο. Μέσα σε τρία χρόνια από μια αθλήτρια οι συμμετοχές έφτασαν τις 211! Όσον αφορά τις επιδόσεις μου είμαι πολύ ικανοποιημένη για τα Πανελλήνια ρεκόρ που κατέγραψα και στα 4 αγωνίσματα αλλά κυρίως γιατί η προετοιμασία ενόψει Πανευρωπαϊκού προχωρά σωστά. Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου στον Ολυμπιακό για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με τις οποίες έβαλαν τα θεμέλια για μια ακόμα πιο ισχυρή ομάδα στο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ισίδωρος Παγιαύλας από την άλλη, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στα 100μ. και στα 200μ. πρόσθιο, στα 200μ. πεταλούδα και στα 200μ. μικτή ατομική. Ο αθλητής του Ολυμπιακού, που ήταν εντυπωσιακός, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που παρουσίασαν ένα πολύ δυνατό και αναβαθμισμένο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αντάξιο ξένων αντίστοιχων διοργανώσεων. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου, κυρίως στην πεταλούδα που είναι και ο στόχος για το Λονδίνο. Αξίζουν πολλά μπράβο στη Γεωργία που ήταν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή και σε όλη την ομάδα που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις».

Εκτός από την Γεωργία Χατζηγεωργίου και τον Ισίδωρο Παγιαύλα, χρυσά μετάλλια κατέκτησε και ο Θανάσης Αλεξανδράκης, ο οποίος βγήκε πρώτος στα 200μ. και 400μ. ελεύθερο, ενώ ο Πάνος Μπαντουβάνης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία διοργάνωση

Σπουδαία διοργάνωση

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η κολυμβητική ημερίδα «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός...

«Ο Ολυμπιακός βοηθάει τον ελληνικό αθλητισμό»

«Ο Ολυμπιακός βοηθάει τον ελληνικό αθλητισμό»

O αθλητής του τμήματος πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπαγεωργίου, θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Χάλμσταντ της Σουηδίας (12-16 Απριλίου).