Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη επιτυχία στην εσωτερική επίδειξη (pics)

Μεγάλη επιτυχία στην εσωτερική επίδειξη (pics)
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 - 17:24

Η ετήσια εσωτερική επίδειξη της Ακαδημίας Κολύμβησης, διεξήχθη το Σάββατο στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και είχε μεγάλη επιτυχία.

Πάνω από 400 αθλητές, της ακαδημίας του συλλόγου, παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν με τον Λεόνε, ενώ υπήρξαν εκεί μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά η ετήσια εσωτερική επίδειξη της ακαδημίας κολύμβησης η οποία διεξήχθη το Σάββατο στο κατάμεστο Παπαστράτειο. Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 400 αθλητές της ακαδημίας κολύμβησης του Ολυμπιακού που παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Λεόνε. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και δώρα.

Το διοικητικό προσωπικό του τμήματος κολύμβησης ευχαριστεί :

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κο Μιχάλη Κουντούρη, τα μέλη του Δ.Σ, την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τον Πρόεδρο της κο Βαγγέλη Μαρινάκη , την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τους Πρόεδρους κ.κ Αγγελόπουλους, τους συνδέσμους της Θύρας 7, τους φιλάθλους και όλα τα μέλη μας για την αμέριστη στήριξή τους, το προπονητικό τιμ και το προσωπικό του τμήματος κολύμβησης. Ευχαριστούμε τέλος όλους τις οικογένειες , που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Τέλος , ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές του τμήματος κολύμβησης για την σεζόν 2015 - 2016 οι οποίοι είναι :

Η εταιρεία KTEO AUTOVISION ΛΕΩΦ.ΘΗΒΩΝ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Πρότασις

Η εταιρεία Instagraph

Οι Σχολές Οδηγών Λέων

Η εταιρεία Pharmasept

Η εταιρεία Can

Η εταιρεία POOL SPORT

Η εφαρμογή pireapp, του δήμου Πειραιά για την καταγραφή προβλημάτων καθημερινότητας που βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα novoville

H εταιρεία Σκουντούφληδες

Η Ψαροταβέρνα “ ο Γιάννης “

Η ταβέρνα Γιαλός

Το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας "ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ".

Η εταιρεία μεταφορών /μετακομίσεων του κ. Μιχαλόπουλου

Η εταιρεία κατασκευών αλουμινίου του κ. Χαλκίδη

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής

Το κρεοπωλείο " Ο Στέλιος "

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΡΕΝΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Η πιτσαρία " Σπεσιαλίστας "

*Τα μαθήματα της Ακαδημίας Κολύμβησης θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου.


Διαβάστε επίσης

Πολλά μπράβο σε αυτόν τον σπουδαίο αθλητή

Πολλά μπράβο σε αυτόν τον σπουδαίο αθλητή

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το 57ο πρωτάθλημα κολύμβησης που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ένας άξιος αθλητής που εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα του Θρύλου.