Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 - 08:58

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Παναγιώτη Μπολάνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που γίνεται στην Ιντιανάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέλαβε την 15η θέση αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στην Ινδιανάπολη των Η.Π.Α (23-28/8). Μετά την 15 θέση που είχε λάβει στα 100μ. ύπτιο, ο Παναγιώτης Μπολάνος κατετάγη ξανά 15ος στον κόσμο, αυτή τη φορά στα 50μ. του ίδιου στυλ, με τον κολυμβητή του Ολυμπιακού να τερματίζει στην κούρσα του ημιτελικού σε χρόνο 26.36.

Στα προκριματικά είχε αγγίζει το ατομικό του ρεκόρ (26.24), σταματώντας το χρονόμετρο στο 26.27. Για την είσοδό του στον τελικό έπρεπε να ξεπεράσει τον εαυτό του με τον Αμερικανό, Νίκολας Αλμπιέρο να παίρνει το 8ο «εισιτήριο» με επίδοση 25.90.

Διαβάστε επίσης

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τον Άγγλο Πατ ΜακΚόρμακ, για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε...

Ξεκινάμε...

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού.

Παίζει με τον Διομήδη

Παίζει με τον Διομήδη

Με τον Διομήδη Άργους κοντράρεται ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο φιλικό του, ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων με την Πλζεν.