Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 - 23:51

Πανέτοιμος να δώσει μια ακόμα μεγάλη μάχη είναι ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο οποίος την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Άγγλο Πατ ΜακΚόρμακ για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Το έργο του «ερυθρόλευκου» πυγμάχου δεν είναι εύκολο, αφού ο αντίπαλός του είναι κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Τσανικίδης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο αθλητής του Θρύλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, όπου δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μέσα από τις προπονήσεις και την προετοιμασία όλης της χρονιάς είχαμε οριοθετήσει ως στόχο την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι κόποι μου και η σκληρή δουλεία έφεραν την πρόκριση μετά από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πίεσα αρκετά τον εαυτό μου και πλέον νιώθω καλά και αποφασισμένος, παίζω με πάθος και κάνω αυτό που αγαπώ. Ο πρώτος μου αγώνας κόντρα στον αθλητή από το Πουέρτο Ρίκο, έναν πολύ καλό αθλητή, πήγε πολύ καλά. Ψυχολογικά είμαι σούπερ και έτοιμος να αντιμετωπίσω όλα τα φαβορί. Πάνω στον αγώνα έχω πολλά εναλλακτικά σχέδια, οπότε δεν φοβάμαι τίποτα. Όλα είναι θέμα μυαλού. Ο επόμενος αντίπαλος μου, είναι ένας πολύ καλός πυγμάχος, έχεις πολλές διακρίσεις, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όλοι έχουν το… κλειδί τους, θα κάνουν το λάθος τους και εγώ θα κοιτάξω να το εκμεταλλευτώ. Βασιζόμαστε στις λεπτομέρειες, έχω πίστη, θέληση, είμαι ψυχολογικά έτοιμος και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει… ματσάρα»!

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάμε...

Ξεκινάμε...

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακού.

Πάλεψε, αλλά… (vid)

Πάλεψε, αλλά… (vid)

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης τα έδωσε όλα κόντρα στον Αγγλο Πατ ΜακΚόρμακ, αλλά ηττήθηκε και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας.

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Παναγιώτη Μπολάνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που γίνεται στην Ιντιανάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών.