Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια νίκη και πρόκριση για τον Τσανικίδη!

Τεράστια νίκη και πρόκριση για τον Τσανικίδη!
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 - 22:34

Στους «16» καλύτερους πυγμάχους του κόσμου προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο οποίος το Σάββατο πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Polaco Ojeda.

Ο πυγμάχος του Θρύλου πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 5-0 (με ομόφωνη απόφαση) του αθλητή από το Πουέρτο Ρίκο και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αμβούργο.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ο αντίπαλος του Τσανικίδη είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Παναμερικανικούς αγώνες! Στην επόμενη φάση ο Ελληνας πυγμάχος θα αντιμετωπίσει τον Αγγλο Pat ΜcCormack, οποίος είχε αγωνιστεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας την 2η θέση.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο

Μεγάλη διάκριση για τον Μπολάνο

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Παναγιώτη Μπολάνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που γίνεται στην Ιντιανάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»

«Δεν φοβάμαι τίποτα!»

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τον Άγγλο Πατ ΜακΚόρμακ, για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Παίζει με τον Διομήδη

Παίζει με τον Διομήδη

Με τον Διομήδη Άργους κοντράρεται ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο φιλικό του, ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων με την Πλζεν.

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους, η οποία γίνεται στην έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη».