Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για την ισοφάριση

Όλα για την ισοφάριση
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 10:31

Πανέτοιμος για ακόμη μία μάχη είναι ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου αντιμετωπίζει στις 15:00 στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να διεκδικήσουν την ερχόμενη Τετάρτη (06/06) στο Ρέντη το πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ3.

Ο Θρύλος βρίσκεται πίσω με 2-1 στη σειρά των τελικών με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, έδειξε στον 3ο τελικό για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα και μπορεί να κάνει την ανατροπή και να σηκώσει εκείνος το τρόπαιο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τη ψυχολογία της ομάδας να είναι αρκετά καλή μετά την εύκολη νίκη στον 3ο τελικό.

Οι παίκτες του Θρύλου πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το διπλό, να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και στη συνέχεια στο γήπεδό με τον κόσμο τους θα καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-22 (τελικό)

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-22 (τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τους «κιτρινόμαυρους» και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα για το «διπλό» και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2. Live από το gavros.gr στις 15:00/ΕΡΤ3.

Στον... αέρα το ματς στο ΟΑΚΑ!

Στον... αέρα το ματς στο ΟΑΚΑ!

Τίποτα από όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν τηρήθηκε... Δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να κάνει κανονικά προθέρμανση.