Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Τσιάμη η «Μεγάλη μου αγάπη» (pic)

Με Τσιάμη η «Μεγάλη μου αγάπη» (pic)
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 01:28

Για άλλη μία Δευτέρα (11/02) η «Μεγάλη μου αγάπη» θα σας μεταφέρει μέσα σε δύο ώρες (15:00-17:00) τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης! Με καλεσμένο αυτή τη φορά τον Δημήτρη Τσιάμη.

Πιο αναλυτικά, στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Ερασιτέχνη Θρύλου βρεθεί ο Πρωταθλητής στίβου του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε την Κυριακή (10/02) το 13ο χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού.

Επίσης, η «Μεγάλη μου αγάπη» θα έχει ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού και νέα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η «Μεγάλη μου αγάπη» τη Δευτέρα 11 Φεβρουαριου και για δύο ώρες (15:00 – 17:00) θα σας μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης. Στο στούντιο θα βρίσκονται ο Πρωταθλητής με την ομάδα Στίβου του Ολυμπιακού Δημήτρης Τσιάμης! Επίσης, ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ, νέα από τις Ακαδημίες και τα δικά σας μηνύματα από τα social media της εκπομπής...???? «Μεγάλη μου Αγάπη» 15:00 - 17:00 radio live στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4 fm) ????????️???? & Live Streaming στο OSFPtv ????️????. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #megalimouagapi #kanaliena904 #osfpTV ➡️ http://youtu.be/ZNaSoBO8H1Y

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Μία ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι!

Την κατάκτηση του 9ου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της ιστορίας του, το οποίο έπιασε λιμάνι για 5η διαδοχική σεζόν, πανηγυρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού.