Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχίζει η περίοδος της κατάκτησης των πρωταθλημάτων!

Αρχίζει η περίοδος της κατάκτησης των πρωταθλημάτων!
Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 - 17:12
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Μάιος είναι προ των πυλών. Είναι η περίοδος όπου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξεκινάει να σηκώνει τη μια κούπα πρωταθλήματος μετά την άλλη. Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία είναι ασταμάτητη. Όχι μόνο στα ομαδικά σπορ αλλά και στα ατομικά.

Ο Θρύλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα απόλυτο, δηλαδή έξι πρωταθλήματος από τις αντίστοιχες ομάδες του στα ομαδικά σπορ (σ.σ.: μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών και χάντμπολ).

Η αρχγή γίνεται από την πρώτη μέρα κιόλας του μήνα. Την Πρωτομαγιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Πανναξιακό στον τρίτο τελικό της Volleyleague Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» είναι ήδη μπροστά με 2-0 νίκες και με θετικό αποτέλεσμα, θα κατακτήσουν το έβδομο σερί νταμπλ.

Όσον αφορά την ανδρική ομάδα βόλεϊ, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται για μια ακόμα φορά στους τελικούς της Volleyleague, όπου ετοιμάζονται την Παρασκευή (3/5) να αντιμετωπίσουν στον πρώτο τελικό τον ΠΑΟΚ και φυσικά έχουν στόχο να παραμείνουν στο θρόνο τους.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία και τη φετινή χρονιά συνέχισε την εντυπωσιακή αήττητη πορεία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν είχε κανένα πρόβλημα να προκριθεί στους τελικούς, όπου περιμένει να αντιμετωπίσει σε μερικές ημέρες τον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας στο τέταρτο σερί νταμπλ.

Όσο αφορά στην ομάδα χάντμπολ, αυτή την... περίοδο αγωνίζεται στα ημιτελικά κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα ώστε να περάσουν για δεύτερη σερί χρονιά στους τελικούς και να κατακτήσουν ένα ακόμα νταμπλ.

Τέλος οι ομάδες του πόλο Ανδρών και Γυναικών έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ τα οποία θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες. Έτσι έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα και να διευρύνουν την κυριαρχία τους.

Διαβάστε επίσης

Πτώση για Σάκκαρη

Πτώση για Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες εκτός Top50 της παγκόσμιας κατάταξης.