Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεύτερη οικογένεια μου ο Ολυμπιακός!»

«Δεύτερη οικογένεια μου ο Ολυμπιακός!»
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 21:55

Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και προσωπική διάκριση για τον Απόστολο Χρήστου ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος κολυμβητής του 88ου Εθνικού πρωταθλήματος, με τον ερυθρόλευκο αθλητή να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση και τα μελλοντικά του σχέδια:

"Όλα πήγαν πολύ καλά. Κολύμπησα στα 100 κοντά στον χρόνο που έκανα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παρά την κούραση με τις τόσες πολλές κούρσες και τις σκυτάλες, έδειξα ότι μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα του χρόνου.

Είμαι χαρούμενος και για την κατάκτηση του 60ού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Από το 2014 συνεισφέρω στην ομάδα για να παίρνει τον τίτλο και με διαφορά από τους υπόλοιπους συλλόγους. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια, πλέον, ο Ολυμπιακός και είναι ευχαρίστησή μου να είμαι μέρος αυτής της δυνατής ομάδας.

Τελείωσε μια μεγάλη σεζόν κι όλον τον υπόλοιπο Αύγουστο πλέον θα ξεκουραστώ. Από Σεπτέμβρη ξεκινάμε την πιο σκληρή προετοιμασία για την Ολυμπιακή χρονιά και νομίζω ότι, μαζί με όλους όσους με στηρίζουν, θα πάνε όλα καλά".

Διαβάστε επίσης

«Μπορώ και κάτω από 21 δευτερόλεπτα»

«Μπορώ και κάτω από 21 δευτερόλεπτα»

Για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων (9-11/8), με την εθνική μας ομάδα στίβου 4Χ100μ. Ανδρών, μίλησε ο σπρίντερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Τριβυζάς...