Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατοκύριακο, γεμάτο Ολυμπιακό!

Σαββατοκύριακο, γεμάτο Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 11:22

Ένα «ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο έρχεται και πάλι. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Θρύλο, με 7 αναμετρήσεις σε όλα τα αθλήματα, στις οποίες ο Ολυμπιακός έχει στόχο τις 7 νίκες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο (06/11, 15:00) με την ομάδα Β’ του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας για την 2η αγωνιστικής της Super League 2. Θα είναι το πρώτο ματς των δύο ομάδων, καθώς η πρώτη αγωνιστική δεν είχε πραγματοποιηθεί. Ο Θρύλος έχει στόχο την νίκη για να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Συνέχεια στις «ερυθρόλευκες» αναμετρήσεις δίνει η ομάδα πόλο Ανδρών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (06/11, 16:00), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών και έχει ως στόχο την νίκη για να κάνει το 5/5 και να παραμείνει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια μέρα, στις 19:00 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κάνει την πρεμιέρα της, αγωνιζόμενη μέσα στην έδρα της Βουλιαγμένης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν την νίκη για να μπουν με το δεξί και στην φετινή χρονιά.

Αυτά για το Σάββατο, και πάμε στην Κυριακή…

Πρώτη Κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού είναι για το βόλεϊ Ανδρών. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Την Κυριακή (07/11), στις 19:30 αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επικρατήσουν της ομάδας από την Νίκαια, ώστε να συνεχίσουν το αήττητο και να παραμείνουν στην κορυφή.

Την αυλαία στο «ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο ρίχνουν δύο αναμετρήσεις που ξεκινάνε στις 20:00. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Θέτιδα για την 6η αγωνιστική της Volley League γυναικών και έχει ως στόχο την νίκη.

Τελευταία αναμέτρηση είναι αυτή για την Stoiximan Basket League, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση το Περιστέρι, και πάλι στις 20:00. Ο Θρύλος θέλει να περάσει αλώβητος και από το Περιστέρι και να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει μέχρι στιγμής 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αριθμώντας 103.7 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης