Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΣΦΠ: Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου

ΟΣΦΠ: Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 16:36

Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου. Και τονίζουμε διαρκώς, και από εδώ, ότι είναι χρέος ΟΛΩΝ μας, να σταθούμε και να στεκόμαστε σταθερά, δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Στον Θρύλο μας… Να είμαστε ένα με τον Σύλλογο, να πανηγυρίζουμε διαρκώς μαζί όλες αυτές τις μεγάλες επιτυχίες…

Δείτε πως θα γραφτείτε μέλος στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της χώρας και έναν εκ των κορυφαίων, παγκοσμίως: Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης

Μη σταματάς! Δίπλα στον ΟΣΦΠ!

Μη σταματάς! Δίπλα στον ΟΣΦΠ!

Εκτός από το να γεμίζουμε τα γήπεδα όπου παίζουν ΟΛΑ τα τμήματα, έχουμε και ιερή υποχρέωση να στηρίζουμε με Κάρτα Μέλους και Φιλάθλου, τον Σύλλογο!