Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

Ο Θρύλος σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 12:41

Τα ντέρμπι συνεχίζονται σερί στη Σούπερ Λιγκ, με το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής να φέρνει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντιμέτωπους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αυτή την Κυριακή (17/2, 19:30).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αναζητά μια νίκη ψυχολογίας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τούμπα και με Ντιναμό και τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα στο Κίεβο. Παράλληλα με τρίποντο θα ξεφύγει με 8 βαθμούς της ΑΕΚ και ουσιαστικά θα κάνει το πλέον καθοριστικό βήμα για να επιστρέψει το καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη. Κι εμείς θα ρισκάρουμε λίγο στην πρόβλεψή μας. Περιμένοντας από τους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα. Γκολ στο πρώτο, γκολ και στο δεύτερο 45λεπτο, αντίστοιχα, που βρίσκουμε στο Stoiximan.gr σε απόδοση 3,60!

Συνολικά πάνω από 360 ειδικά στοιχήματα έχει ετοιμάσει το Stoiximan.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τις κάρτες, τα δοκάρια, τα κόρνερ και τα πέναλτι!

Διαβάστε επίσης