Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα τρίποντα πληρώνουν καλά!

Τα τρίποντα πληρώνουν καλά!
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 16:44

Σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό απόψε (19:30) στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Euroleague. Δύσκολο ματς με δεδομένη και την απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Εμείς, όμως, στοιχηματικά θα προσεγγίσουμε το ματς μέσα από τα ειδικά στοιχήματα. Και θα ποντάρουμε στα μακρινά σουτ των παικτών του Ολυμπιακού. Θα ποντάρουμε στα εύστοχά τους σουτ από την περιφέρεια!

Με δεδομένη την απουσία του αρχηγού, Στρέλνιεκς και Ουίλιαμς-Γκος θα πάρουν περισσότερα σουτ στο ματς και στο Stoiximan.gr, όπου υπάρχουν +167 στοιχήματα για το ματς στο «Σινάν Ερντέμ», θα ποντάρουμε σε αυτούς τους δύο, αλλά και τον Πρίντεζη.

Αρχικά να ευστοχήσει ο υπαρχηγός του Θρύλου σε ένα τρίποντο, στοίχημα που στο Stoiximan.gr το βρίσκουμε σε απόδοση 2,15.

Όσον αφορά στον Γκος, είναι λίγο ρίσκο, αλλά επιλέγουμε να ευστοχήσει σε δύο τουλάχιστον τρίποντα στο ματς με απόδοση 2,35.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με λίγο ρίσκο. Εάν πετύχει τρία τρίποντα στο ματς, η απόδοσή του είναι 3,00!

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα με την... άμυνα

Προβάδισμα με την... άμυνα

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν το «όπλο» τους και σήμερα, στο πρώτο ματς με την Σαντ Αντρέου.