Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά γκολ και στα δύο ημίχρονα...

Πολλά γκολ και στα δύο ημίχρονα...
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 08:46

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό μετά το τέλος της πορείας τους στην Ευρώπη και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Μια καλή ευκαιρία για μια νίκη, που όλοι θέλουν να συνδυαστεί με καλή απόδοση και με πολλά γκολ.

Κι αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν οι παίκτες του Μαρτίνς. Σε αυτό θα ποντάρουμε κι εμείς, στοιχηματικά. Πολλά γκολ από τον Ολυμπιακό, με σκοράρισμα και στα δύο ημίχρονα. Με τις αποδόσεις που βρίσκουμε στο Stoiximan να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Με +311 στοιχήματα για το ματς των «ερυθρολεύκων» με την ομάδα του Ηρακλείου. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο... Να σημειώσει ο Ολυμπιακός περισσότερα από ενάμισι γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση 2,30. Έχει την αξία του αυτό το στοίχημα!

Στο Stoiximan βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 να σκοράρει ο Θρύλος κόντρα στον ΟΦΗ και στα δύο ημίχρονα. Κι από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετρά τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα του που έχει σημειώσει 4 γκολ. Μπορεί και σήμερα να το επαναλάβει. Αξίζει το Over 3,5 γκολ σε απόδοση 2,45.

Όσον αφορά στους σκόρερ, θα δείξουμε μια προτίμηση στον Γιώργο Μασούρα με την απόδοση να σημειώσει γκολ, ανά πάσα στιγμή στο ματς, να είναι στο 3,20.

Επειδή, όμως, αρέσει σε ορισμένους να ρισκάρουν λίγο παραπάνω, να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, το συναντάμε στο 8,00. Εδώ είναι καθαρά θέμα επιλογής και... ενστίκτου.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα με την... άμυνα

Προβάδισμα με την... άμυνα

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν το «όπλο» τους και σήμερα, στο πρώτο ματς με την Σαντ Αντρέου.