Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ερυθρόλευκη «μηχανή» δεν πατάει... φρένο!

Η ερυθρόλευκη «μηχανή» δεν πατάει... φρένο!
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 08:44

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία ολοκληρώνεται την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανήμερα Τσικνοπέμπτη το ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την 4άδα της διοργάνωσης. Με πολλές επιλογές, στοιχηματικά για το ματς αυτό.

Στο Stoiximan υπάρχουν περισσότερα από 324 στοιχήματα για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Λαμία, για όλα τις διαθέσεις. Εμείς θα πάμε με την γνωστή... συνταγή του τελευταίου καιρού. Κι αυτή είναι τα πολλά γκολ. Θα ποντάρουμε στον Θρύλο με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε φόρμα τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας τέσσερα σερί ματς με τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Με αυτό το σκεπτικό θα επιλέξουμε στην αναμέτρηση το Over του Ολυμπιακού, σε απόδοση 1,70. Και όχι μόνο...

Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Κι εμείς θα στηρίξουμε το γεγονός να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης στον Πειραιά, σε απόδοση 1,80.

Θα επιλέξουμε και κάτι ακόμα. Τον Γιώργο Μασούρα να σκοράρει και πάλι. Ο διεθνής εξτρέμ είναι σε καλό... φεγγάρι, θα αγωνιστεί και μπορεί να βρει δίχτυα και πάλι, όπως έκανε κόντρα στον ΟΦΗ. Η απόδοση είναι στο 2,30 για γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά δεν θα μείνουμε εκεί...

Θα επιλέξουμε να πετύχει γκολ και ο Φράνκο Σολδάνο που λογικά θα πάρει την ευκαιρία του. Στο πρώτο ματς είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Τώρα θέλουμε να χριστεί σκόρερ ο Αργεντινός με το Stoiximan να προσφέρει αυτό το στοίχημα σε απόδοση 2,30 επίσης.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα με την... άμυνα

Προβάδισμα με την... άμυνα

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν το «όπλο» τους και σήμερα, στο πρώτο ματς με την Σαντ Αντρέου.