Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρει στον καυτό «πιστολέρο» ο Άκης! (photo)

Ποντάρει στον καυτό «πιστολέρο» ο Άκης! (photo)
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 15:38

Έναν δυνατό και σπουδαίο αγώνα δίνει απόψε το βράδυ (22:00) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Πόρτο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Θρύλος θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στους «32» του Europa League, χωρίς να εξαρτάται από τίποτα και από κανέναν.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός με νίκη δεν θα τον νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ. Όπως και να ‘χει, όμως, καλό θα είναι να έχετε υπόψιν πως ο Θρύλος περνάει ακόμα και αν δεν κερδίσει. Σε αυτό το σενάριο, όμως, θα πρέπει να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ.

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να τα δώσει όλα για να πάρει αυτό που θέλει. Και σε αυτήν την προσπάθεια, ποντάρει πολλά στον «πιστολέρο», στον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα και με μεγάλη διαφορά κιόλας.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στα γκολ με εμφατικό τρόπο, κάνοντας χατ τρικ στο 4-1 επί του Βόλου πριν λίγες μέρες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και θέλει απόψε, στο ίδιο γήπεδο, να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε άλλη μία επιτυχία. Σε αυτό, μάλιστα, ποντάρει και ο Άκης Βαρδαλάκης. Ποντάρει στην ποιότητα αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Άκης βρήκε ένα ξεχωριστό ειδικό στοίχημα στη winmasters για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο. Ποιο είναι αυτό; Να σκοράρει ο Ελ Αραμπί 2 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα. Αυτήν την επιλογή τη βρίσκουμε στο εξαιρετικό 7,75!

Ο Άκης το πιστεύει πολύ και για αυτό το ποντάρισμά του είναι πάνω στον «πιστολέρο», περιμένοντας να σκοράρει ξανά και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νέα ευρωπαϊκή επιτυχία.

Ωραίος ο Άκης!

Δείτε το δελτίο του:

Διαβάστε επίσης