Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ στο ημίχρονο και σουτ Ελ Αραμπί

Γκολ στο ημίχρονο και σουτ Ελ Αραμπί
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 09:17

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη η κάθε μία για δικούς της λόγους.

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Λαμία την οποία συνέτριψε με 6-0, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα και πήρε τη νίκη με 4-3. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές στο παιχνίδι τους από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η ομάδα του Καρέρα δείχνει να μην μπορεί να βρει τα πατήματα της στην άμυνα και στους τελευταίους αγώνες έχει δεχθεί αρκετά γκολ τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Αντίθετα ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και είναι αρκετά παραγωγικός και από τα πλάγια, αλλά και από τον άξονα. Το παιχνίδι η λογική λέει πως θα έχει γκολ, όπως άλλωστε και τα περισσότερα των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Πρώτη επιλογή μας θα είναι στο να μπουν τουλάχιστον δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να έχει αρκετό ρίσκο για ένα ντέρμπι, όμως αν αναλογιστούμε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω είναι η πιο λογική επιλογή. Με τις ελκυστικές αποδόσεις της winmasters τη συγκεκριμένη επιλογή την βρίσκουμε στο 3.40.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να κάνει τουλάχιστον 3 σουτ στο στόχο κάτι που το συναντάμε στην απόδοση 2.45. Η απόδοση είναι αρκετά υψηλή κάτι που κάνει ακόμα πιο δελεαστική την συγκεκριμένη επιλογή για το δελτίο μας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης