Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη Ολυμπιακού από ημίχρονο

Νίκη Ολυμπιακού από ημίχρονο
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 11:21

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά play-off. Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να παίζουν γρήγορο μπάσκετ και να σκοράρουν πολλούς πόντους.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε έναν αγώνα με αρκετά μεγάλο σκορ, βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί από την άμυνα που θα θελήσει να παίξει ο Ολυμπιακός και από το πόσο θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό του απέναντι στους μαχητικούς Ισπανούς που διαθέτουν μία καλή ομάδα, με αρκετή ταχύτητα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση και έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά παιχνίδια μέσα από αυτήν. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το ποιο σημείο θα στοιχηματίσουμε.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Μία καλή επιλογή αλλά όχι τόσο ασφαλή είναι να μπουν λιγότεροι από 40 πόντοι στην πρώτη περίοδο που με τις αποδόσεις της winmasters το συναντάμε στο 1.86, κάτι που την κάνει λογική.

Η δεύτερη επιλογή είναι απλή. Νίκη Ολυμπιακού για το λόγο ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Βαλένθια και επίσης έχει την διάθεση και την όρεξη να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Οι ερυθρόλευκοι αν και δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Κώστα Παπανικολάου, έχουν τη δυνατότητα να επιβληθούν από νωρίς στον αγώνα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο εξαιρετική επιλογή είναι το να κερδίζει ο Ολυμπιακός από το ημίχρονο. Για την απλή νίκη των Πειραιωτών η απόδοση είναι στο 1.60, ενώ για το άσσο ημίχρονο, άσσο τελικό η απόδοση είναι στο 2.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης