Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθαρίζει» από νωρίς!

«Καθαρίζει» από νωρίς!
Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος του είναι μόνο η νίκη προκειμένου να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά που έχει από τους υπόλοιπους. Οι ερυθρόλευκοι μετά την εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο πλέον είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, αφού πέρα από την κατάκτηση ένας μεγάλος στόχος είναι και το αήττητο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη η ομάδα του Ηρακλείου διανύει μία περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος και θα έρθει στο Φάληρο για να τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα της δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχουν ως στόχο για ακόμα μία φορά το γρήγορο γκολ που θα τους δώσει από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και επίσης τις βάσεις για μία ακόμα εύκολη επικράτηση.

Φυσικά θα πρέπει να προσέξει πολύ τον ΟΦΗ, καθώς είναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο της.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Επομένως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση, κάτι που αν το κάνει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Η winmasters μας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 1.5 γκολ των ερυθρολεύκων στο πρώτο ημίχρονο το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.80.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι ένα ακριβές σκορ, το οποίο αν και περιέχει αρκετό ρίσκο. Συγκεκριμένα θα ποντάρουμε στο 4-0 που είναι μία δελεαστική επιλογή και το συναντάμε σε απόδοση 10.5.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης