Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με… συνταγή «Φοντέτα» για νέο 4άρι

Με… συνταγή «Φοντέτα» για νέο 4άρι
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 11:19

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την τελευταία διαβολοβδομάδα της φετινής Euroleague στην Μαδρίτη.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σκόρπισαν χαμόγελα για τρία δεκάλεπτα το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Βαλένθια, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό (88-79). Βέβαια, δημιούργησαν και ένα εξίσου μεγάλο κρίμα, για το πόσο διαφορετικά θα μπορούσε να εξελιχθεί η φετινή χρονιά αν ήταν στοιχειωδώς πιο προσεκτικοί σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Αυτή ήταν η 4η νίκη στην πρόσφατη 5άδα αγώνων για τους «ερυθρόλευκους», που πηγαίνουν στην έδρα της ντεφορμέ Ρεάλ για ακόμα μία… κηδεία. Οι Μαδριλένοι διασύρθηκαν από την Εφές (108-83), έφτασαν τις έξι ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους, παρουσιάζοντας σημάδια φθοράς, ελέω και των σημαντικών απουσιών.

Μάλιστα, ενόψει Ολυμπιακού καλούνται να διαχειριστούν -και- την τρομερή βαθμολογική πίεση που δημιουργήθηκε, καθώς σε ενδεχόμενο ήττας δεν αποκλείεται να χάσουν τα πλέι οφ! Με βάση το παραπάνω και το φορμάρισμα του Θρύλου, το διπλό σε απόδοση 4.50 αξίζει το ρίσκο.

Από την πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, θα σταθούμε και πάλι στα τρίποντα του Σάσα Βεζένκοφ. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε την διαφορά σε ακόμα ένα παιχνίδι με 19 πόντους, σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται ο μέσος όρος του τον τελευταίο μήνα, με το 55% στα σουτ πίσω από τα 6,75 να κρίνεται εξαιρετικό. Το over 2,5 τρίποντα βρίσκεται στην ενισχυμένη απόδοση του 2.15.

Τέλος, η άμυνα της Ρεάλ από τον Φεβρουάριο και μετά, δέχεται κατά μέσο όρο 81,7 πόντους. Με τον Θρύλο σε καλή κατάσταση και σταθερά αποδοτικό εκτός (9 διπλά σε 16 ματς), δεν είναι απίθανο να πλησιάσει το συγκεκριμένο line. Το over 75,5 πόντοι βρίσκεται στο ελκυστικό 1.90.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης