Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ροντρίγκες στο 5.00 ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Με Ροντρίγκες στο 5.00 ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 10:24

Ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά στην εξέλιξη της σεζόν διεξάγεται στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια μάχη κορυφής, ψυχολογίας και εντυπώσεων. Με 20 βαθμούς, η Ένωση φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από τους Πειραιώτες που οδηγούν κούρσα μέχρι στιγμής.

Ξέχωρα από το αγωνιστικό, το ντέρμπι αυτό έχει και ψυχολογικό υπόβαθρο. Η τελευταία χρονικά νίκη της ΑΕΚ κόντρα στους Πειραιώτες ήταν στις 07/02/2018 και έκτοτε ακολούθησαν 11 αναμετρήσεις με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες για τον Ολυμπιακό, με τέρματα 24-5!

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε με ικανοποίηση τα προβλήματα του να μειώνονται, καθώς Τσούμπερ και Αραούχο προπονήθηκαν κανονικά, ο Άμραμπατ είναι ξανά διαθέσιμος και έτσι το μοναδικό του πρόβλημα ακούει στο όνομα του Τζαβέλλα που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι.

Ευχάριστα ήταν τα νέα των τελευταίων προπονήσεων και για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ροντρίγκες, Σωκράτης, Ονιεκούρου, Ρέαμπτσουκ και Μαντί Καμαρά ακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Οι διεθνείς επέστρεψαν υγιείς, επομένως ο μόνος που χάνει την αναμέτρηση είναι ο Κούντε.

O Ολυμπιακός περιμένει μεγάλη βοήθεια από τον Γκάρι Ροντρίγκες. Εκρηκτικός εξτρέμ, ξέρει πότε να ανοίξει το γήπεδο και πότε να συγκλίνει, εξαιρετικός στο '1vs1', πατάει περιοχή και απειλεί στην πλάτη της άμυνας. Είναι παίκτης με ικανότητα να δημιουργήσει ανισορροπία σε κάθε άμυνα και το σενάριο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ συναντάμε στο 5.00 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης