Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πονταρίσματα εκεί που οι Bookmakers κάνουν «λάθη»

Πονταρίσματα εκεί που οι Bookmakers κάνουν «λάθη»
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 13:28

Πρεμιέρα για τη Β’ Γερμανίας (αφιέρωμα), πρώτο γύρο Αυστριακού Κυπέλλου από σήμερα μέχρι Κυριακή και από την ερχόμενη εβδομάδα Γ’ Γερμανίας, Αυστρία Α’ και Β’, ενώ η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει το πρώτο Σ/Κ του Αυγούστου. Πρωταθλήματα που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να βρείτε όλες τις πτώσεις αποδόσεων στους αγώνες ποδοσφαίρου σε πραγματικό χρόνο πατώντας εδώ.

Η ανεβασμένη και η ανανεωμένη

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχουμε σήμερα πρεμιέρα με το παιχνίδι της Λάουτερν και του Ανόβερου. Μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε ξανά παιχνίδι Β εθνικής στο ιστορικό Φριτσβάλτερ Στάντιον.

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι αρκετά μπερδεμένο. Από τη μία έχουμε την Λάουτερν που πριν τα μπαράζ με την Δρέσδη έδωσε την σκυτάλη στον κόουτς Σούστερ (γνωστός από το πέρασμα του από τη Ντάρμστατ). Της βγήκε σε καλό και η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον έμπειρο προπονητή, που έχει καταφέρει δύο σερί ανόδους, όντας προπονητής της Ντάρμστατ. Γνωστός για το παιχνίδι αντεπιθέσεων, αφού οι ομάδες του συνήθως περιμένουν και αντεπιτίθενται. Αυτό το στυλ παιχνιδιού ίσως κάνει καλό στην Λάουτερν, που θα προσπαθήσει φέτος να μείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη έχουμε ένα Ανόβερο, που από τότε που έπεσε κατηγορία, βρίσκεται στην μετριότητα. Στόχος φυσικά φέτος είναι να καταφέρει εύκολα να μείνει κατηγορία. Υπάρχουν όμως πολλές φωνές που ευελπιστούν πως το Ανόβερο θα επιτεθεί και θα χτυπήσει άνοδο.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια ανανέωση, ένας καλός αέρας που φυσάει στο Ανόβερο, κάτι που νιώσαμε από τα μέσα της περασμένης χρονιάς. Θεωρώ πάντως πως δεν μπορεί να χτυπήσει άνοδο, καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερες ομάδες.

Συνοψίζοντας το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ πως είναι ισορροπημένο. Δεν βγαίνει άκρη ούτε σε σημείο, ούτε σε γκολ. Λογικά η Λάουτερν θα περιμένει και θα έχει μαζί της την ορμή, που θα αποκτήσει από τον κόσμο. Αν το Ανόβερο καταφέρει να σπάσει τον τσαμπουκά των πρώτων 20 λεπτών, τότε δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το ματς. Από μένα no bet.

Πολλά και ξεκάθαρα φαβορί

Στο αυστριακό κύπελλο δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί και τόσο σοβαρά. Τεράστιες διαφορές στα περισσότερα ζευγάρια, ξεκάθαρα φαβορί και το χειρότερο είναι ότι στις μικρές κατηγορίες , η πανδημία τους έχει γονατίσει. Ας πάρουμε για παράδειγμα το παιχνίδι Φούγκεν – Σάλτσμπουργκ, με τον άσο να δίνει 101. Το παιχνίδι αν η Σάλτσμπουργκ βρει ρυθμό, μπορεί να λήξει και 0-15.

Τι κράτησα στο αυστριακό Κύπελλο; Αρχικά το απλό γκολ/γκολ της Ντόναουφελντ με την Άμστετεν στο 2.50. Δεν νοείται ομάδα που κάνει 15 τελικές απέναντι σε ομάδα Β κατηγορίας (ΦΑΚ) και βάζει 2 γκολ απέναντι σε επίσης ομάδα Β κατηγορίας (Φιρστ Βιένα), να πληρώνει 2.50 στο να σκοράρει και να δεχτεί γκολ απέναντι σε μια από τις χειρότερες άμυνες της Β κατηγορίας πέρυσι.

Ζεστός είμαι και για το γκολ/γκολ ημιχρόνου (3.50) της Λέομπεν με τη Χάρτμπεργκ. Η Λέομπεν είναι από τις ομάδες χαμηλών κατηγοριών, που… γουστάρουν, που παίζουν ποδόσφαιρο… επιθετικό ποδόσφαιρο. Απέναντι στη Χάρτμπεργκ ασφαλώς και είναι το τεράστιο outsider αλλά δεν νομίζω αυτό να τους φοβίσει. Γνωστή η Χάρτμπεργκ για την αδυναμία της να κρατήσει το μηδέν, ειδικά μέχρι αυτήν την στιγμή, που δείχνει να έχει τρομερά προβλήματα να βρει χημεία στην άμυνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τέλος, πιθανή έκπληξη η Ουνιόν Φόεκλαμαρκτ απέναντι στην Ντόρνμπιρν. Βέβαια, στο 3,10 χαίρω πολύ Χαιρόπουλος, είναι το πιο μικρό outsider από το σημερινό πρόγραμμα. Δεν θα το τολμήσω πάντως, αφού θεωρώ ότι ο Book βλέπει ότι βλέπω και εγώ.

Δύο λοιπόν για σήμερα, συνέχεια αύριο με περισσότερη Γερμανία Β’. Καλή τύχη να έχουμε!

Betmarket Επιλογές

Μονά-δυάδα (1-2 σύστημα) (bet365.gr):

15/07 – 18:30 – Ντόναουφελντ – Άμστετεν : goal-goal (2,50) επί 20 μονάδες

15/07 – 20:00 – Λέομπεν – Χάρτμπεργκ : g/g ημιχρόνου (3.50) επί 10 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης (8.75) επί 5 μονάδες

Σύνολο 35 μονάδες.

Διαβάστε επίσης

Να βγάλει το 2.77

Να βγάλει το 2.77

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa Conference League.