Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σέριε Α

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σέριε Α
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 13:33

Αρκετές στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν το Σάββατο (14/01) με το γεμάτο κουπόνι στοιχήματος. Φυσικά, η Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ έχει ενδιαφέρον και θα τη βρείτε με επίσκεψη στο Betarades.gr. Η δυνατή επιλογή σήμερα έρχεται από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση μεταξύ Λέτσε και Μίλαν, με ποντάρισμα στα γκολ.

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η Λέτσε και αδικείται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Σπέτσια. "Τρέχει" αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) επί της Λάτσιο. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα. Κέρδισε τα δύο τελευταία εντός στη Σέριε Α, χωρίς, όμως να καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Αποκλεισμός σοκ για τη Μίλαν από το κύπελλο Ιταλίας, μετά την ήττα της με 0-1 στην παράταση (κ. δ. 0-0) από την Τορίνο. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) για το πρωτάθλημα με τη Ρόμα. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια της στη Σέριε Α, με 2-1 από την Τορίνο. Στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, όμως, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Με την πλάτη στον τοίχο η Μίλαν, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ωστόσο, δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην πολύ καλή Λέτσε, που σκοράρει με ευκολία. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης