Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

To πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 09:42

Στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup στο «Mελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (20.00) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του 3ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία τους.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, δυο πολύ δυνατές ομάδες μάχονται για να πάνε στον τελικό. Οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε αυτό», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Πειραιωτών που καλούνται να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση απέναντι στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός, που από την πλευρά του θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, μετράει έξι σερί επικρατήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Η τελευταία νίκη τον «ερυθρόλευκων» ήταν τον Απρίλιο του 2021.

«Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει και την ανάπτυξη του αθλήματος τα τελευταία χρόνια. Έχουν αρχίσει οι ομάδες μας να βρίσκουν τον δρόμο τους», τόνισε προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

O Ολυμπιακός θέλει να πάρει την πρόκριση στον τελικό κι αν τα καταφέρει θα είναι φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, αφού απέναντί του θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ- Φόντε Μπαστάρντο.

Η Novibet στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της και θέλοντας να προσφέρει

την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, λανσάρει μία μοναδική προσφορά* για την αναμέτρηση

του Ολυμπιακού!

Super προσφορά* για τις μάχες του Ολυμπιακού!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:

2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης